Indret børneværelset med plads til leg

På børneværelset skal der være plads til leg – og til at slippe fantasien løs. “I forbindelse med lillebrors ankomst, fik Vesters værelse en storebror-opgradering med ny seng, udklædningsstativ og et nyt speciallavet gulvtæppe”, fortæller Karoline Berg. Her har hun valgt et blå tæppe i organisk form, som tjener mange formål. Hun tilføjer, “Tæppet bliver brugt som vandhul til dyrene, slagmark til superheltene – eller et blødt sted for lillebror at ligge imens jeg leger Paw Patrol med storebror.” Til børneværelset har hun valgt The Classic Rug, som er et blødt og tæt tæppe med god komfort for små og store fødder. Den blå farve passer flot ind i resten af indretningen, og skaber en hyggelig krog med plads til leg.

The Elegant Rug Dark Blue

Indret med tæpper på børneværelset

Børn elsker generelt set at lege på gulvet, hvor de rigtig kan brede sig ud. Der er nemlig mere plads end på et bord, og de kan få legetøjet ud på gulvet, hvor de kan se det hele. Derfor kan et tæppe være en god ide til børneværelset. Tæpper giver ikke kun en god komfort for det legende barn (og forældre), men kan også tage meget af den støj, der følger med legen og legetøjet. Derudover kan det beskytte gulvet for ridser og hakker fra hurtige biler og byggeklodser.

Når du indretter med tæpper på børneværelset, kan du med fordel vælge et tæppe i en tidløs farve, så du kan genbruge det i indretningen, som barnet bliver ældre og værelset skal ændres. Det kunne være grå, grøn eller blå som Karolines blå tæppe i organisk form. Det kan også være en god ide at vælge en farve, som ikke er for sart, da pletter så ikke ses så nemt. Hvorvidt du ønsker et tæppe med høj eller lav luv, er et spørgsmål om, hvad barnet og du kan lide. Nogle børn elsker det bløde lange garn, og andre kan slet ikke lide det. Hvis dit barn har støvallergi, anbefaler vi et fladvævet tæppe eller et tæppe med kort luv. På den måde samler det ikke samme mængde støv, og er nemt at støvsuge i hverdagen.

Specifikationer

Kollektion: The Classic Rug
Farve: Vintage Blue
Mål: B: 140 cm x L: 200 cm
Form: Figur 29
Pris: 4.197 kr. inkl. moms, beskæring, kant og levering.

The Elegant Rug Dark Blue