Når ideer bliver til virkelighed

Du har nok før haft en indretningside i hovedet, og brugt timer på at finde møblet, farven, tæppet, du forestillede dig. Efter flere timers søgning gav du måske op, fordi du ikke kunne finde det, du søgte – og du vil ikke gå på kompromis. Netop det var tilfældet, da Villa Kamma var på udkig efter et blå tæppe i organisk form til deres soveværelse. I WeRug går vi heller ikke på kompromis. Vi vækker dine ideer til live, så du kan indrette og bo, ligesom du altid har drømt om.

The Elegant Rug Dark Blue

“Vi er super glade for de frie tøjler!”

Villa Kamma havde for nylig renoveret deres soveværelse, og manglede et tæppe dertil. Det skulle være blødt, blåt og ikke mindst en organisk form for at bryde de lige linjer i rummet. Her foreslog vores designer The Elegant Rug i farven Dark Blue. The Elegant Rug er som navnet antyder en eksklusiv og blød kvalitet, som changerer i lyset for et næsten velourblødt udtryk. Med de mange vinduer i Villa Kammas soveværelse får tæppet rig plads til at folde sine mange blå nuancer ud, og giver rummet en lethed på grund af lysindfaldet. Se vores store udvalg af blå tæpper her.

Sammen med vores designer fik Villa Kamma skitseret deres ide, og efter vejledning til den rigtige kollektion og farve, blev tæppet sat i produktion. “Udover det er superblødt at gå på, så synes vi også, det er fedt med de bløde, runde kurver som kontrast til de mange lige vinkler der er i soveværelset”, fortæller Rasmus. Deres blå tæppe i organisk form tilføjer en vis blødhed og hygge til rummet, som var netop det, de søgte. “Vi er super glade for de frie tøjler!”, tilføjer han. Læs mere om vores tæpper i organiske former her.

Specifikationer

Kollektion: The Elegant Rug
Farve: Dark Blue
Mål: B: 340 cm x L: 240 cm
Form: custom (id: @villakamma)
Pris: 9.783 kr. inkl. moms, beskæring, kant og levering.

The Elegant Rug Dark Blue