Gyldne og varme tæpper til studiet

Da blogger, influencer og forretningskvinde Irina Olsen skulle indrette sit nye studio på Christianshavn, blev WeRug kontaktet af hendes indretningsarkitekt. Hun havde nemlig nogle helt særlige ønsker.

Kompromisløshed skulle afspejles i indretningen

Irina er tidligere kunstskøjteløber på eliteniveau, blandt andet kendt for det succesfulde realityprogram ”The Olsens”, sit stærke brand på sociale platforme og sin egen make-up linje ”Irina The Diva”. Denne kompromisløshed skulle naturligvis også afspejles i indretningen af hendes nye kontor og showroom. ”Vi havde en klar idé om, hvilke farver, former og størrelser, vi skulle bruge.” forklarer indretningsarkitekten. ”– og det kunne WeRug levere hurtigt og nemt”.

Irina Olsen på WeRug-tæppe

DEN PERFEKTE LØSNING

I samarbejde fandt vi frem til en komplet løsning, hvor vi fik tre kollektioner i spil, der naturligvis er produceret i Danmark under Cradle to Cradle™ certificerede forhold med social inklusion. I entreen, der står for førstehåndsindtrykket, valgte Irina vores mest luksuriøse og raffinerede tæppekollektion The Classic Rug. Og til kontoret valgte hun den robuste og slidstærke The Minimalistic Rug kollektion, der er let at holde ren, er rullehjulsegnet og især god til daglig, erhvervsmæssig brug. På billedet står Irina på vores bestseller – det bløde og lækre The Elegant Rug tæppe, der egner sig perfekt til fotoshoots og showroom aktiviteter.

VI ELSKER IRINAS STIL

”Det er altid spændende at komme ud til profiler, men denne gang var det også ekstremt inspirerende.”, udtaler WeRugs founder, Gustav Svendsen. ”Irina har virkelig bygget en imponerende forretning op, og det er ildsjæle som hende, vi brænder for hos WeRug.” slutter han.

Shop Irinas stil
WeRug header
Lyst løst tæppe fra WeRug