Viser alle 8 resultater

Lyse tæpper

Hvad end du har brug for et væg-til-væg tæppe eller et løst tæppe, har vi helt sikkert et lyst tæppe, der passer til din bolig. Vores sortiment af lyse tæpper strækker sig over et hav af forskellige farver og materialer – og hvad angår form, er alle vores tæpper på mål. Du kan derfor få enhver tænkelig form, du ønsker dig.

Viser 1 - 8 produkter af 8.

+13 flere farver

Fra 1,195.00 kr. pr. kvm

+13 flere farver

Fra 1,195.00 kr. pr. kvm

+13 flere farver

Fra 1,295.00 kr. pr. kvm

+13 flere farver

Fra 1,295.00 kr. pr. kvm

+23 flere farver

Fra 1,195.00 kr. pr. kvm

+23 flere farver

Fra 1,495.00 kr. pr. kvm

+13 flere farver

Fra 1,295.00 kr. pr. kvm

+5 flere farver

Fra 799.00 kr. pr. kvm

Værd at tænke over, hvis du overvejer et lyst tæppe:

Et lyst gulvtæppe kan både give et neutralt udtryk, eller det kan skabe kontrast til farverig indretning eller mørke møbler. Med et beige gulvtæppe, der matcher sofaen, går du ikke galt i byen, og har du en mørk sofa eller gulvbrædder, kan et hvidt gulvtæppe skabe en fed kontrast.

Bor du i lejlighed, der måske ikke får så meget lys ind af vinduerne, kan lyse gulvtæpper, fordelt rummene imellem, skabe en let og lys følelse.

Skal du bruge et hvidt gulvtæppe af det lækreste bløde materiale til sofastuen, eller et beige tæppe af et slidstærkt materiale under spisebordet? Så kig med her på siden. Vi garanterer dig for, at vi har noget til din smag og stil.Vi laver tæpper efter dine ønsker

Uanset hvilket ønske du har til dit kommende tæppe, vil vi kunne hjælpe dig med at få skabt lige præcis det tæppe, der passer perfekt til dig. Så kan du trøste dig ved, at vi laver tæpper efter mål og form – helt efter dine ønsker! Vores guide kan hjælpe dig med inspiration til dit hjem – uanset om du søger gennemført indretning, lune tæer eller bedre akustik.Bekymret for pletter, når du køber lyse tæpper?

Uheldet er sket: Du spilder rødvin på et nyindkøbt, hvidt gulvtæppe. Hvis det sker for dig, vil vi opfordre dig til at tage et kig på vores guide: Her har vi råd til at bekæmpe alle slags pletter og generel vedligeholdelse.

Vi har alt fra uldtæpper, sisaltæpper, bløde tæpper til vævede tæpper, samt mange slags tæpper, der ikke er samlet her, som næsten alle kan bruges til udendørstæpper – så tag en kigger på resten af vores side.

Husk, at alle vores gulvtæpper laves efter mål, så der er ikke det rum eller uderum, vi ikke kan klare.