Viser alle 10 resultater

Bløde gulvtæpper

Et blødt gulvtæppe giver en blød følelse under fødderne, er god for akustikken i rummet og egner sig godt til især soveværelset, børneværelset og stuen. Det er skønt at træde ned på et blødt tæppe fra sengen med sine bare tæer, når man står op en kold vintermorgen. Og i stuen og på børneværelset egner et blødt tæppe sig perfekt til hygge og leg. 

Hos WeRug har du mulighed for at designe dine helt egne bløde gulvtæpper og vælge mellem 14 forskellige bjergtagende farver. Er du til et rundt gulvtæppe, et firkantet eller et specialdesignet gulvtæppe? Og har du brug for bløde gulvtæpper i forskellige størrelser? Hos os kan du få det, lige som du vil have det. Alle vores tæpper er på mål og skræddersyet til dit behov.

Viser 1 - 10 produkter af 10.

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+9 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

Bløde tæpper til gulv i børne- og soveværelset

Bløde gulvtæpper egner sig specielt til tre ting: at skabe hygge, æstetik og komfort. Et blødt tæppe giver dig lyst til at tilbringe flere timer på gulvet, og egner sig dermed fantastisk til børneværelset, hvor man gerne vil kunne sidde på gulvet og lege med sit barn.  Du kan også bruge bløde tæpper til andre aktiviteter på gulvet såsom yoga og meditation i soveværelset eller noget tredje. Kun fantasien sætter grænser, og udover egenskaber som hygge og komfort, er det bløde tæppe også et prægtigt element i boligindretningen, som skaber et eksklusivt look. 

Mange fordele ved bløde gulvtæpper fra WeRug

Der er en lang række lækre fordele forbundet med bløde gulvtæpper fra WeRug:
  • Varme og bløde at gå på
  • Forbedrer akustikken i rummet
  • Med børn og ældre i hjemmet, er et blødt tæppe godt at lande på ved fald
  • Mange farver at vælge mellem, så du nemt kan tilpasse gulvtæppet din boligstil og vælge dine yndlingsfarver
  • Skaber hygge og ser flotte ud i boligindretningen
Er ovenstående noget, du mangler i dit hjem? Så tøv ikke med at kontakte os – så finder vi det perfekte tæppe til dig og din indretning.

Har du også brug for gulvtæpper til resten af din bolig?

Er du på udkig efter andre flotte gulvtæpper som egner sig til fx spisestuen eller entréen, kan du med fordel kigge på vores spisestue kategori og entré kategori. Vores gulvtæpper er lavet af forskellige former for materialer, der har forskellige kvaliteter og egenskaber, og som egner sig til forskellige behov. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde rundt i vores store udvalg, så du kan vælge de bedst egnede tæpper til formålet ud fra dit behov og din smag. 

Hvad siger kunderne om WeRug?

Trustpilot har vi en score på 4,8/5 stjerner. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores service og produkter. Det skal være nemt og intuitivt for vores kunder at få, hvad de ønsker sig. Vores kunder skal hverken begrænses eller nøjes med noget. Vi er altid glade for vores kunders feedback - både ris som ros - så vi hele tiden kan udvikle os og tilbyde den bedst tænkelige service og produkter til dig.

Bestil bløde gulvtæpper i vores shop

Besøg vores online shop og bestil det helt rigtige bløde tæppe til dit boligindretning! Du har mulighed for at bestille gratis tæppeprøver, som bliver leveret direkte til din dør, så du kan føle og mærke dig frem, inden du bestiller.  Det tager højst 14 dage at producere dit tæppe, så du kan forvente at få dit tæppe leveret inden for 3 uger, men ofte får du det allerede inden for 2 uger. Vores shop er 100 % online, men du har også mulighed for at besøge vores showroom i Århus C. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer på info@werug.dk. Vi bestræber os på at vende tilbage samme dag.