Viser alle 7 resultater

Sisal tæppe

Et Sisal tæppe skaber varme og intensitet i din boligindretning. Sisal tæpper har et moderne præg over sig, og med tæppets gode slidstyrke og overkommelig pris er det et populært tæppe i boligen. Vores naturtæpper er lavet af 100 % sisal og er fremstillet af organiske materialer. Hos WeRug har du muligheden for at designe dit helt eget sisal gulvtæppe, så du får det lige som du vil have det. Du bestemmer selv målene, formen og farven, og har du brug for inspiration til designet, kan du få hjælp af vores online stylist.

Viser 1 - 7 produkter af 7.

+3 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+3 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+3 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+3 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

Fordele ved et sisal gulvtæppe

Et Sisal tæppe er altid en sikker favorit pga. tæppets mange fordele og udseende. Sisal tæpper har et råt og organisk udtryk, som passer til rigtig mange boligstile, og så har et Sisal tæppe også en række andre fordele og egenskaber: 
  • Kan klare en del slid og trafik
  • Overkommelig pris
  • Simpelt og pænt design
  • Permanent antistatisk
  • Egnet til gulvvarme


Sisal tæpper til stuen

Har du brug for et gulvtæppe til stuen, er Sisal et rigtig godt bud. Sisal tæpper har et råt og organisk udtryk med et ridset og mønstret design, som gør, at det får et vintage look. Gulvtæppet er derfor perfekt i stuen, hvor det udsættes for meget belastning. 

Du kan også med fordel tjekke vores andre gulvtæpper ud til stuen, og læse om de forskellige egenskaber og fordele vores lækre tæpper har. Vi har både Classic Rug, Solid Rug, Elegant Rug mm. 

Er du også på udkig efter et flot gulvtæppe til spisestuen, bør du se vores store udvalg af tæpper i mange forskellige farver og materialer, som egner sig specielt godt til spisestuen. Det er en stor fordel at kunne bestille et skræddersyet gulvtæppe til spisestuen, da det er vigtigt, at tæppet har den rigtige størrelse i forhold til dit spisebord og stole, så det både beskytter gulvet og ser pænt ud.

Hos WeRug har vi tæpper til enhver smag og til ethvert rum. Alle vores tæpper er på mål og skræddersyet til dit behov. 

Hvad siger kunderne om WeRug?

Trustpilot har vi en score på 4,8/5 stjerner. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores service og produkter. Det skal være nemt og intuitivt for vores kunder at få, hvad de ønsker sig. Vores kunder skal hverken begrænses eller nøjes med noget. Vi er altid glade for vores kunders feedback - både ris som ros - så vi hele tiden kan udvikle os og tilbyde den bedst tænkelige service og produkter til dig.

Bestil skræddersyet sisal tæppe hos WeRug

Besøg vores online shop og bestil det helt rigtige sisaltæppe til dit boligindretning! Du har mulighed for at bestille gratis tæppeprøver, som bliver leveret direkte til din dør, så du kan føle og mærke dig frem, inden du bestiller. 

Det tager højst 14 dage at producere dit tæppe, så du kan forvente at få dit tæppe leveret inden for 3 uger, men ofte får du det allerede inden for 2 uger. Vores shop er 100 % online, men du har også mulighed for at besøge vores showroom i Århus C. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer på info@werug.dk. Vi bestræber os på at vende tilbage samme dag.