Viser alle 10 resultater

Fladvævet tæppe


Fladvævede tæpper er rige på stramme, stilsikre detaljer og kan fås i mange flotte farver hos WeRug. Et fladvævet tæppe er et af de allermest slidstærke gulvtæpper man kan få på markedet, og egner sig derfor godt til områder i boligen, hvor der er meget trafik. Især i dit køkken, stue og entré bliver dit gulvtæppe meget hurtigt slidt og grimt, hvis tæppet ikke er robust, og det fladvævede tæppe er derfor et oplagt og rigtigt godt valg til dig, som leder efter et tæppe til brug i disse rum. 

Hos WeRug kan du designe et slidstærkt tæppe helt efter din personlige smag. Du har mulighed for at vælge mellem 15 forskellige tidssvarende og flotte farver og vælge egen størrelse og form. På den måde kan du nemt designe et gulvtæppe, som passer perfekt ind i din personlige boligindretning. Alle vores tæpper er på mål og skræddersyet til dit behov.

Viser 1 - 10 produkter af 10.

+6 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+6 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+6 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+6 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+6 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+6 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

+6 flere farver

Fra 1,449.00 kr. pr. kvm

Pynt din bolig med et smukt slidstærkt tæppe i mange farver

Et rigtig flot gulvtæppe kan gøre en stor forskel for følelsen af rummet og stemningen. Et gulvtæppe kan samle rummet, være æstetisk at kigge på, varme fødderne og generelt skabe hygge. Med et fladvævet tæppe som passer til din personlige stil, kan du pifte din entré, køkkengulv eller spisestue op. Hos WeRug har vi både de mere klassiske naturfarver, men du kan også finde et fladvævet tæppe i fx gul, rød eller grøn. 

Hvad enten du leder efter et slidstærkt tæppe med spræl i eller et mere eksklusivt tidløst tæppe, kan du finde det hos os. Med et fladvævet tæppe sikrer du dig både et tæppe, som holder i utrolig langt tid pga. dets enorme slidstyrke, men du får også et gulvtæppe, som i den grad kan gøre en forskel for din boligindretning. 

Det er nemt at designe et gulvtæppe, som passer lige præcis til din personlige smag og behov hos WeRug. Og har du brug for hjælp eller råd til valg af størrelse, form, materiale eller farve, er du mere end velkommen til at sende et billede af rummet og nogle mål til vores online stylist, og så vender vi tilbage med et skræddersyet forslag til dig. 

Fladvævede tæpper til rum med meget trafik

Står du og har brug for et slidstærkt tæppe til din entré, køkken eller spisestue er du havnet det helt rigtige sted. Garnlængden på vores fladvævede tæpper er på 5,9 mm og de er dermed enormt slidstærke. 

Især i entréen bliver dit gulvtæppe udsat for meget snavs og skidt, og det er derfor vigtigt at vælge et tæppe, som er slidstærkt men også nemt at vedligeholde og rengøre. Slidstærke fladvævede tæpper er utrolig simpelt at holde pænt, så længe man husker at holde øje med pletter og at svinge støvsugeren henover tæppet i ny og næ. 

Hvis du er nysgerrig efter at tjekke vores andre gulvtæpper ud, som er oplagte til spisestuen kan du med fordel gøre dette. Alle vores gulvtæpper er produceret af naturmateriale i Danmark og er meget slidstærke og flotte at se på. Se også vores forslag til gulvtæpper til entréen og køkkenet

Hvad siger kunderne om WeRug?

Trustpilot har vi en score på 4,8/5 stjerner. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores service og produkter. Det skal være nemt og intuitivt for vores kunder at få, hvad de ønsker sig. Vores kunder skal hverken begrænses eller nøjes med noget. Vi er altid glade for vores kunders feedback - både ris som ros - så vi hele tiden kan udvikle os og tilbyde den bedst tænkelige service og produkter til dig.

Bestil skræddersyet fladvævede tæpper i vores shop

Besøg vores online shop og bestil det helt rigtige fladvævet tæppe til din boligindretning! Du har mulighed for at bestille gratis tæppeprøver, som bliver leveret direkte til din dør, så du kan føle og mærke dig frem, inden du bestiller. 

Det tager højst 14 dage at producere dit tæppe, så du kan forvente at få dit tæppe leveret inden for 3 uger, men ofte får du det allerede inden for 2 uger. Vores shop er 100 % online, men du har også mulighed for at besøge vores showroom i Århus C. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer på info@werug.dk. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for samme dag.