Viser alle 10 resultater

Uldtæppe

Uldtæpper er lavet af et af de allerældste og mest anvendte materialer på jorden gennem historien. Uld har rigtig mange fordele, og er derfor også et af de mest anvendte fibre til at lave gulvtæpper af. Et gulvtæppe af uld er blødt, har en meget lang levetid og slidstyrke, og så er det nemt at vedligeholde. Hos WeRug kan du designe dit helt eget uldtæppe, så du får det i den farve, form og de mål, som du ønsker. Alle vores tæpper er på mål og skræddersyet til dit behov.

 

Viser 1 - 10 produkter af 10.

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

+4 flere farver

Fra 1,549.00 kr. pr. kvm

De unikke fordele ved et tæppe af uld

Der findes utroligt mange fordele ved at investere i et gulvtæppe af uld. Nedenfor kan du se en liste over de største fordele: 

  • Selvrensende og antibakteriel effekt
  • Permanent antistatisk
  • Gulvvarmeegnet
  • Tåler kraftigt brug i boligen
  • Naturligt materiale
  • Bæredygtigt valg pga. den lange levetid og godt for miljøet, fordi uld er en vedvarende ressource, som kan genanvendes
  • Tilpasser sig stuetemperaturen
  • Nem at vedligeholde og gøre rent

Oplagte rum i boligen til gulvtæpper af uld

Hvis du har brug for et flot tæppe til entréen eller spisestuen, er et uldtæppe til gulvet et oplagt bud af forskellige grunde. Et gulvtæppe - især i entréen -  bliver udsat for meget snavs og slid, og du skal derfor have et gulvtæppe, som er både nemt at vedligeholde, gøre rent og som fra naturens side kan klare lidt af hvert.  Vi har også andre tæpper af andet materiale at vælge mellem, som ville egne sig godt til din entré, spisestue, stue eller andet rum. Hvis du er nysgerrig efter at se vores andre gulvtæpper i andre kvalitetsmaterialer, har vi et godt udvalg at lade sig inspirere af. Du kan læse om de forskellige slags tæpper, og hvilke fordele og egenskaber de hver især har.

Uldtæpper er nemme at vedligeholde

Et uldtæppe har en vokslignende eller fedtet belægning, som beskytter tæppet mod at snavs og andet skidt trænger for langt ind i tæppet. Snavs og skidt bliver hovedsageligt på overfladen, og derfor er et uldtæppe nemt at vedligeholde og rengøre. Hvis du regelmæssigt støvsuger dit uldtæppe og generelt holder øje med snavs og pletter, kan du have glæde af et flot uldtæppe i rigtig mange år frem. 

Hvad siger kunderne om WeRug?

Trustpilot har vi en score på 4,8/5 stjerner. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores service og produkter. Det skal være nemt og intuitivt for vores kunder at få, hvad de ønsker sig. Vores kunder skal hverken begrænses eller nøjes med noget. Vi er altid glade for vores kunders feedback - både ris som ros - så vi hele tiden kan udvikle os og tilbyde dig de bedste produkter og den bedst tænkelige service.

Bestil skræddersyet uldtæppe i vores shop

Besøg vores online shop og bestil det helt rigtige uldtæppe til dit boligindretning! Du har mulighed for at bestille gratis tæppeprøver, som bliver leveret direkte til din dør, så du kan føle og mærke dig frem, inden du bestiller.  Det tager højst 14 dage at producere dit tæppe, så du kan forvente at få dit tæppe leveret inden for 3 uger, men ofte får du det allerede inden for 2 uger. Vores shop er 100 % online, men du har også mulighed for at besøge vores showroom i Århus C. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer på info@werug.dk. Vi bestræber os på at vende tilbage samme dag.