Viser alle 3 resultater

Udendørs tæpper

Skab et lækkert miljø på altanen eller terrassen med et udendørstæppe! Står du og mangler prikken over i’et for at skabe det perfekte udemiljø? Så tag et kig på vores store udvalg af udendørstæpper. Tæpperne forener de bedste kvaliteter fra blødhed og holdbarhed og får de to til at gå op i en højere enhed.

Viser 1 - 3 produkter af 3.

+2 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

+2 flere farver

Fra 1,199.00 kr. pr. kvm

Indret et fedt udemiljø med udendørs tæpper

Ligesom du indretter dit hjem indendørs, indretter du også udenfor. Du har nok erfaret, hvordan et tæppe virkelig kan fuldende et rum. Den samme effekt har et udendørstæppe, som kan være en virkelig fed måde at indramme dine havemøbler.

Vores tæpper kommer i en bred vifte af farver og former. Men vi laver også tæpper på mål, så du kan skabe det perfekte udendørs tæppe, der passer lige netop til din stil, som du kan nemt mixe og matche med dit uderums flora og havemøbler. Derudover kan du oplagt placere dine udendørstæpper foran døren, så de tager det værste skidt og snavs.

Et udendørstæppe giver ikke blot dit udemiljø et fedt look. Det er også enormt rart at træde ud på i stedet for kolde fliser, varme brædder eller metal altanen.Udendørs tæpper du kan udsætte for elementerne

Udendørstæpper udsættes ofte for en del mere slitage end normale tæpper, der ligger indendørs. Du træder på dem med beskidte sko, der lige har været i haven. De bliver udsat for elementernes rasen, og så er det ikke uhørt, at der bliver spildt is eller en kold sommerdrink i ny og næ.

Derfor er vores udendørstæpper lavet af slidstærke materialer, som bedre kan modstå lidt af hvert.

The Terrace Rug er f.eks designet og produceret i Europa og kommer bl.a. med en 1 cm alcantara kant, der virker smudsafvisende.

Vores The Outdoor Rug er designet og produceret i Danmark og tåler som udendørstæppe både regn, sne og slud.Tæpper der nemt kan vedligeholdes: Forlæng levetiden med disse få tips

Og begge tæpper er utrolig nemme at vedligeholde. Selvom tæpperne er regnafvisende, anbefaler vi dog, at du tager dem ind om vinteren for at forlænge tæppernes levetid – ligesom du ville gøre med dine havemøbler.

Er uheldet ude, og der bliver spildt vin, is, sommerdrinks, eller tæppet bare er beskidt pga. udendørs brug, kan vi nemt anbefale jer at prøve med at rense tæppet selv. De fleste tæpper kræver ikke det store.

I kan eventuelt starte med at banke tæppet og give det en tur med støvsugeren. Hvorefter I kan gå i dybden med at rengøre tæppets eventuelle pletter eller beskidte fodspor med en fugtig klud og jeres valg af rengøringsmiddel. Vi anbefaler altid gode og pålidelige renseprodukter såsom dem fra Guardian.

Er der en speciel plet, I undrer jer over, hvordan I skal tackle på den nemmeste måde, så har vi en udførlig guide, der kan besvare de fleste spørgsmål.

Vi har alt fra uldtæpper, sisaltæpper, bløde tæpper til vævede tæpper , samt mange slags tæpper, der ikke er samlet her, som næsten alle kan bruges til udendørstæpper – så tag en kigger på resten af vores side.

Husk, at alle vores tæpper er lavet efter mål, så der er ikke det rum eller uderum, vi ikke kan klare.Hvad siger kunderne om WeRug?

På Trustpilot har vi en score på 4,8/5 stjerner. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores service og produkter. Det skal være nemt og intuitivt for vores kunder at få, hvad de ønsker sig. Vores kunder skal hverken begrænses eller nøjes med noget. Vi er altid glade for vores kunders feedback - både ris som ros - så vi hele tiden kan udvikle os og tilbyde den bedst tænkelige service og produkter til dig.Bestil skræddersyet fladvævede tæpper i vores shop

Besøg vores online shop og bestil det helt rigtige fladvævet tæppe til din boligindretning! Du har mulighed for at bestille gratis tæppeprøver, som bliver leveret direkte til din dør, så du kan føle og mærke dig frem, inden du bestiller.

Det tager ca. 14 dage at producere dit tæppe, så du kan forvente at få dit tæppe leveret inden for ca. 4 uger, men ofte får du det allerede inden for 2 uger. Vores shop er 100% online, men du har også mulighed for at besøge vores kontor i København.Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer på +45 40 55 19 95 eller info@werug.dk. Vi besvarer mails samme dag og bestræber os på at vende tilbage inden for 60 min.