Forskellige former på løse tæpper

Det behøver ikke være så firkantet. Hos os kan du designe tæpper i hvilken som helst form, og skabe dit helt eget udtryk – og det er ovenikøbet nemt. Under produktsiden for det ønskede tæppe kan du uploade et billede af din form. Bagefter angiver du tæppets maks. længde og bredde. Så sender vi dig en skitse, som du godkender, før vi går i gang.

The WeRug Collection The Classic Rug Forest Green
The WeRug Collection The Classic Rug Ivory
The WeRug Collection The Elegant Rug Silver

Vores designers favoritter på løse tæpper efter mål og form

Her er seks bud på organiske former, du kan lade dig inspirere af, når du skal designe dit eget tæppe. Farven og størrelsen bestemmer du selv.

Vi guider dig

Her kan du finde guides til design af dine nye tæpper, som passer perfekt ind i din bolig, og få gode råd og vejledning til pleje af dit nye tæppe.

Du er også velkommen til at sende et billede af hvor dit nye tæppe skal ligge til 25 71 02 27, og vi sms’er et tæppedesign tilbage til dig hurtigst muligt.

Størrelsesguide: fri form

Få hjælp til den rigtige størrelse og form i vores guide.

Se guide English

Størrelsesguide: klassiske tæpper

Få hjælp til den rigtige størrelse og form i vores guide.

Se guide English

Plejeguide til tæpper

Få gode råd og vejledning til hvordan du rengør dit tæppe.

Se guide

Tæpper på mål hos WeRug

Indretning med løse tæpper er mere populært end nogensinde før. Et løst tæppe bidrager til at skabe rum i rummene, forbedre akustik og skaber stemning – i alt fra hyggekrogen, spisestuen, soveværelset, hjemmekontoret eller gangen.

WeRug er startet, fordi vi selv havde et problem, da vi skulle indrette vores kontor, og vi ikke kunne finde de rigtige tæpper på de rigtige mål og i lækker kvalitet. Vi fandt et sted, men det viste sig, at man kun kunne købe det fysisk i butikken. Så derfor startede vi med at sælge tæpper på mål online, og sælger nu tæpper i hele landet. Tæpper produceres ofte på standardmål, men vi har erfaret, at mange efterspørger tæpper på specialmål, sådan at tæpperne passer perfekt ind i deres indretning efter størrelse og mål. 

Hos WeRug sørger vi for, at du kan købe løse tæpper på lige de mål, der passer ind hos dig. På vores hjemmeside kan du indtaste de mål, der passer dig, og udover det kan du også vælge former og farver samt materialer.

Se alle kollektioner her.

Tæpper på mål – hvordan?

Ingen hjem er ens, og heller ingen rum er. Det er hele grundtanken bag WeRug og det er præcis dette behov, vi gerne vil adressere. Dit hjem er personligt, og derfor skal du heller ikke nøjes med tæpper på standardmål.

Hos os har vi faktisk ingen tæpper på standardmål. Alle tæpper vi producerer, producerer vi først, når vi har fået en ordre – det synes vi også er mere bæredygtigt, da vi aldrig ligger inde med tæpper på et restlager, som vi ikke kan få solgt.

Du kan bestille gratis tæppeprøver under hvert tæppe og designe og bestille direkte fra sofaen. Du er også velkommen til at sende skitser, plantegninger og billeder fra dit hjem. Så kan vores Online Stylister hjælper dig hele vejen i mål med de perfekte tæpper til dit hjem. Vi har tæpper til alle rum og også udendørstæpper til terasse eller altan.

Bæredygtige kvalitetstæpper efter mål

Hos WeRug sælger vi kun tæpper i høj kvalitet, og det gør vi af én årsag: Vi ønsker ikke at levere noget, som vores kunder ikke bliver glade for. Vores mål er at lave kvalitetstæpper, som vores kunder elsker og som passer perfekt ind i de danske hjem.

Det mål mener vi at kunne opnå ved at give kunderne muligheden for at tilpasse ethvert løst tæppe på vores webshop på mål, form og farve. Alle vores tæpper har bestået diverse certificeringer og WeRug-tæpperne er endda cradle-to-cradle certificeret, hvilket er den mest bæredygtige certificering, der kan opnås.

Bestil dine løse tæpper efter mål hos WeRug i dag

Vi producerer løse tæpper på præcis de mål, former og farver, der passer ind hjemme ved dig, så uanset om du er på udkig efter et tæppe til din stue, dit hjemmekontor, gangen, trappen, sommerhuset eller måske din virksomhed, så kan vi klare det ved WeRug. 

Ring på 40 55 19 95 eller skriv til info@werug.dk, så kommer vi retur med det samme og senest 24 timer efter – sådan vi kan producere de helt perfekte løse tæpper hjem til dig.

Hos WeRug har vi kun kvalitetstæpper og alle løse tæpper kan tilpasses på de mål, former og farver, der passer til dig.