Viser alle 5 resultater

Sorte gulvtæpper

Vores sortiment af sorte gulvtæpper strækker sig over en bred vifte af forskellige typer, der garanterer, at vi har noget, der vil passe til din stil! Hvad end du har brug for et væg-til-væg tæppe eller et løst tæppe har vi, hvad du søger.

Viser 1 - 5 produkter af 5.

+1 flere farver

Fra 995.00 kr. pr. kvm

+1 flere farver

Fra 995.00 kr. pr. kvm

+13 flere farver

Fra 1,195.00 kr. pr. kvm

+23 flere farver

Fra 1,495.00 kr. pr. kvm

+23 flere farver

Fra 1,195.00 kr. pr. kvm

Hvilket slags sort gulvtæppe har du brug for?

Vi laver alt fra uldtæpper, sisaltæpper, bløde tæpper til fladvævede tæpper. Og uanset hvilke ønsker du har til form og størrelse, kan vi hjælpe dig. Alle vores tæpper er nemlig efter form og mål, så du får et tæppe, der har dit personlige udtryk. Er du træt af det klassiske, hvide skandinaviske udtryk? Så skal du måske overveje, om dit næste tæppe skal være sort. Det giver noget modspil til det lyse og lette, vi ofte ser i den danske indretning. Og et sort gulvtæppe har også en vis form for elegance, der kan bidrage til en stilren indretning og skabe noget dybde.

Skal du bruge et slidstærkt tæppe under spisebordet eller i køkkenet er vores fladvævede tæpper måske, hvad du er efter. Har du brug for et blødt tæppe, der kan kæle for fødderne, når du træder ud af sengen på kolde vintermorgener, kan vi anbefale vores The Elegant Rug eller The Hygge Rug.Vi laver tæpper efter dine ønsker

Slip fantasien løs, og skab præcis den indretning, du ønsker dig med vores gulvtæpper efter form og mål. Har du brug for inspiration til, hvilken form eller størrelse der vil passe lige ind i dit hjem, så klik forbi vores Online Stylist. Her kan du slippe fantasien løs og skabe lige det tæppe, der passer til dit personlige udtryk!Råd til vedligeholdelse

Et sort gulvtæppe kan være for dig, der gerne vil have et tæppe, der skjuler diverse pletter bedre, end f.eks et lyst tæppe gør. Støv og fnug slipper du nok ikke for, men lidt rødvins stænk eller fedtpletter ses ikke ligeså nemt på et sort gulvtæppe.

Vi har lavet en udførlig guide, der kan hjælpe dig, når uheldet er ude, eller du har spørgsmål til generel vedligeholdelse.