Om WeRug®

I WeRug® lever vi for at få boligdrømme til at gå i opfyldelse uanset form, størrelse eller farve. Vi er et lille team, hvor ingen ideer er for store. Så drøm bare. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler vores nærvær, selvom vi er en online virksomhed. Derfor står vi altid klar til med personlig vejledning og anbefalinger.

 

Rugs Made to Order, Love and Last

Vi ved, at alle hjem er lige så unikke, som de, der bor der. Derfor er vi Made to Order. Made to Order betyder, at vi kun producerer et tæppe, når vi modtager en ordre. Det giver det os mulighed for at skabe personlige løsninger til alle vores kunder, så du ikke skal gå på kompromis med hverken dine behov eller din stil.
 
I WeRug® lever vi for at designe tæpper, du elsker – og vil elske mange år frem. Derfor kan du hos os selv designe dit nye tæppe online i lige den type, form, størrelse og farve, du ønsker. Nemt og trygt. På hver produktside kan du bestille op til fem gratis tæppeprøver, så du kan se og mærke kvaliteten og farverne i virkeligheden, inden du bestiller. Og har du brug for hjælp, kan du altid få personlig vejledning eller anbefalinger i form af designforslag på chat eller mail.
 
Når du køber et WeRug® tæppe, får du også et tæppe, der er fremstillet til at holde i mange år. Alle vores WeRug® tæpper har 5-10 års garanti mod gennemslid, og er produceret under bæredygtige forhold i Danmark. Det er en god handel for både dig og miljøet.