Vi er WeRug®

Hos WeRug® kan du få det, som det passer dig. Du laver dit eget tæppe i dine egne farver, størrelser, former og teksturer, så det matcher din indretning. Hurtigt, nemt og til en fair pris.

100% tilpasset dine behov ✂️

Vi hylder og dyrker forskelligheder og muligheder, fordi vi ved, du ikke går på kompromis med hverken din indretning eller købsproces.

Vi vil skille os ud i en traditionel og stillestående branche, hvor det hele kan blive lidt firkantet og kedeligt. Vi vil sælge tæpper med god og ubesværet energi, rytme og slagkraft. For det var præcis, hvad der manglede, da vi skulle have tæpper til vores nye kontor på Dampfærgevej for et år siden.

Sådan startede det 🚀

Da startupfabrikken Brand New Ventures flyttede ind i nye store lokaler på Dampfærgevej, manglede der tæpper overalt. I specifikke mål, brand-farver og strukturer. Vi kan afsløre, at det var ret besværligt. Først forsøgte de at finde tæpperne i en webshop, men mål og farver passede ikke. Så de tog kontakt til diverse firmaer, tog ned i fysiske butikker for at få vejledning, modtog et hav af tæppeprøver og tæppemapper. Der gik forbløffende nok et par måneder, før der kom tæpper på kontoret.

Rugs your way 🤘

WeRug® findes på grund af dig og din unikke natur. Fordi du ikke skal begrænses eller nøjes. Det skal være nemt for dig at få det, som det passer dig. Også når det gælder tæpper!

WeRug® står for innovation, forskellighed, muligheder og bæredygtighed. Vores WeRug® tæpper produceres i Danmark under Cradle to Cradle™ certificerede forhold med social inklusion – uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Og det hele foregår selvfølgelig online. Ingen støvede butikker og irriterende sælgere. På WeRug.dk designer du nemt og hurtigt dit eget tæppe i dine egne mål, farver, former og teksturer. Som det passer dig, når det passer dig.

The JAB Collection Legend 196 Almond

Vi er WeRug®

Hos WeRug® kan du få det, som det passer dig. Du laver dit eget tæppe i dine egne farver, størrelser, former og teksturer, så det matcher din indretning. Hurtigt, nemt og til en fair pris.

Bæredygtighed ♻️

Hvis man producerer, skal man tage ansvar.

Læs mere

Gratis tæppeprøver

Vi leverer dem lige til døren – og helt gratis.

Læs mere

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe.

Kontakt os