Ud med grimme dørmåtter – ind med specialdesignede sisaltæpper

Folk bryder sig simpelthen ikke om deres dørmåtter! Flere og flere spørger os, om vores The Sisal Rug-tæppekollektion kan fungere som dørmåtter, fordi deres nuværende dørmåtter er for kedelige. Og det synes vi selvfølgelig er en rigtig god idé – det er lige præcis den form for nytænkning, vi brænder for i WeRug. Svaret er dog en smule kringlet. Det afhænger nemlig af, hvilket hjem de ligger i.

Som udgangspunkt kan sisaltæpperne godt erstatte dørmåtten, og give et mere æstetisk og hyggeligt udtryk i et rum, hvor man typisk tager imod gæster. Tæpperne kan bestilles i lige præcis den størrelse, som du ønsker – så lad dig ikke begrænse af samme mål, som dine nuværende dørmåtter. Sisaltæpperne er utrolig slidstærke, tåler moderat brug i boligen, og kommer med 5 års garanti mod gennemslid. Tæpperne vejer ca. 3,3 kg. pr. kvm, så det er som regel ikke nødvendigt med skridsikkert underlag under tæpperne.

Hvis du vil finde ud af, om sisaltæpperne, der består af 100% naturgarner, kan fungere i dit hjem, kan du stille sig selv nedenstående spørgsmål:

Er du træt af din kedelige dørmåtte, og vil du gerne have noget finere? Så kan tæppet erstatte din dørmåtte.

Er du med på, at tæppet ikke kan vaskes? Så kan tæppet erstatte din dørmåtte.

Har du børn, der slæber meget vand og mudder ind? Så kan tæppet ikke erstatte din dørmåtte, med mindre kan du udskifte tæppet i de vådeste måneder.

(Er du overbevist om, at du gerne vil have et tæppe frem for en dørmåtte, så tag et kig på WeRug Funk – disse tæpper får ikke vandskjolder på samme måde, og er endnu mere slidstærke)

Har du oftest våde sko, når du kommer ind? Så kan tæppet ikke erstatte din dørmåtte, med mindre du udskifter tæppet i de vådeste måneder.

Har du både hovedindgang og bagindgang? Så kunne et kompromis være, at købe The Sisal Rug til hovedindgangen og beholde dørmåtten i bagindgangen.

Frygt ikke vandskjolder

Der vil komme vandskjolder på. Så er du advaret! Det er trods alt et tæppe, og ikke en dørmåtte, og tæppet kan ikke vaskes. Alle vores tæpper tåler dog pletfjernere og rengøringsmiddel – dup det på en klud, og så på tæppet. Det hjælper som regel. Læs hvad du ellers kan gøre, hvis du får en plet på dit tæppe her.

Lad dig ikke begrænse

Drømmer du om et tæppe til din entré på specialmål? Den klarer vi. Kontakt kundesupporten på tlf. 28 11 19 95, og de vil hjælpe dig med at finde et tæppe med præcis de mål og den form, som passer i dit hjem. Hvis du vælger “fri form” under en tæppefarve, kan du desuden let og hurtigt uploade et billede af dit specialtæppe – så leverer vi en rentegning, inden vi sætter i gang. Tæppet kan være hos dig efter cirka 10 hverdage.

Har du behov for skridsikkert underlag?

Hos WeRug gør vi det simpelt; køb dit tæppe, lad det ligge i 1-2 uger og find stille og roligt ud af, om det overhovedet er nødvendigt med et skridsikkert underlag. Oftest vil svaret være nej, og vil du være helt sikker, kan vi tilpasse underlaget til præcis din tæppeform og dit tæppemål – eller alternativt kun til hjørnerne, hvis det er dér, behovet er størst.

En tommelfingerregel er, at des større tæppet er, des mindre har du behov for et skridsikkert underlag, da de store tæpper er tunge. Er der tale om en tæppeløber, der ligger på et højt trafikeret område, kan det dog under alle omstændigheder være en god idé med et skridsikkert underlag. Kontakt i så fald vores kundesupport, så finder vi det helt rette skridsikre underlag til dig – skåret ud på de mål og former, der matcher dit tæppe.

Galleri